29 august 2010

DJ Sava feat. Raluka - I like (The Trumpet)

DJ Sava și Raluka au filmat ultimul videoclip al lor la melodia "I like (the trumpet)" în Salina din Turda. Filmările au avut loc în data de 7 Iunie a acestui an, dar eu numai acum mi-am adus aminte de acest videoclip.

Nu mai scriu prea multe și vă las să vizionați videoclipul.

5 comentarii:

eu nu i-as fi lasat s afilmeze un clip la o asa piesa in salina. ascultati versurile. zici ca ii trebuie la aia ceva da' nu are cine sa ii dea. :))
alea-s versuri? aceea-i piesa?
imi place trompeta aceea,
acel sexy dum dum dum
fa ce trebuie sa faci cu ea.

si care ii legatura dintre actiunea clipului si versuri? doamne.... nu le-as permite sa filmeze asa ceva in salina. macar or dat bani frumosi pt asta?

Numai conducerea salinei și trupa știe câți bani sa dat.

Nu are importanta nici cati bani s-au dat, nici textul melodiei. Important este ca o trupa in voga a filmat in salina. Cei ce vad clipul (si credeti-ma ca sunt multi) se vor intreba macar unde s-au desfasurat filmarile. E bine zi eu, e bine ca a cantat Horia Brenciu, Ingrid, Haddaway si altii in Turda. Mai scoatem si noi capul in lume...

îmi închipui ce cald le-a fost domniţelor în salină cu hainele alea minuscule :))

pipo: daca nu se anunta in presa sau/si esti din alt oras, habar nu ai ca locatia videoclipului e Salina Turda. ar trebui sa fim "bucurosi" ca s-au mai adus niste bani in oras + vizibilitate...

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More